lastning 5 - Kopia

Trygghetsträningen baseras på samma grundfilosofi, oavsett i vilken eller vilka situationer du upplever att problemet visar sig i. Kanske är din häst svår att lasta eller sko, kanske är den nervös och spänd när du rider ut eller rent av ett nervknippe som reagerar på allt i sin omgivning.

Processen startar alltid med en genomgång av de problem du upplever. John arbetar med din häst och prövar hur den reagerar på olika situationer. Efter att ha analyserat reaktionerna får du ett förslag på upplägg utifrån hästens mentalitet och vad den behöver.

Priset för en första genomgång är 1300 kr ink moms. Därefter kan du antingen boka ett anpassat upplägg, eller ett tillfälle i taget. Priset för enstaka träning är 1300 kr ink moms.

Bokar du ett upplägg ingår inloggning till www.johnricketts.se. Där får du tillgång till anpassade instruktionsfilmer för att underlätta arbetet mellan träningstillfällena med John. Du får också tydliga instruktioner om vad du ska arbeta med, och hur, eftersom din delaktighet är av stor betydelse för processen.

Då uppläggen varierar utifrån behovet erhåller du prisuppgift på plats.

John utgår från Brottby norr om Stockholm, till ovanstående pris tillkommer en milersättning på 37 kr/mil.