Värdefulla tips
Vi delar upp Johns träningar i tre kategorier: Privatlektioner, demos och kurser. Kontakta oss för pris; john.ricketts@rickettsracing.se eller 0737 81 59 39.

Lektioner

Kanske bor du långt från våra clinics, har problem att lasta hästen för att komma dit eller så passar det dig helt enkelt bättre att John kommer till dig än tvärtom. John går att boka för privatlektion i ditt stall eller på en närliggande gård. På en privatlektion har John allt sitt fokus på dig.

Privatlektion:

2100 kr vid första besök, ca 2,5 h, inkl John’s bok + milersättning
Återbesök 1650:- + milersättning
Milersättning innebär alltid 37 kr/mil från Brottby till er anläggning. Är ni flera på samma ställe så delar ni självklart på den kostnaden.

Demos

En demo innebär att John arbetar med 2 st av era hästar inför publik för att visa hur han jobbar och tänker kring det. En demo är ca 2,5 h lång.
Pris : 6500 kr + milersättning.

Kurser

Kurserna kan vara en, två eller flera dagar långa. Under kurserna varvar John teori och praktik. På tvådagars kurserna handlar ofta första dagen om grunderna medan andra dagen fokuserar på individuella önskningar.

Vi kan skräddarsy innehållet efter ert behov.

Endagskurs / Workshop:
John tar emot 2st hästar som han arbetar med själv inför publik, 2 pass /häst under dagen. Även teori.

Tvådagarskurs:
John tar emot 6 st med häst + ca 20 st ”fotfolk”

Tredagarskurs:
John tar emot 8 st med häst + ca 20 st ”fotfolk”

För dig som är nyfiken på John – gå in på Sveriges Radio, Ridpodden  https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/890610?programid=4710
eller på Viafree / Saddle Up Sverige, säsong 1, avsnitt 12